hoogbouw casco's

Prefab wanden en vloeren vormen het basiscasco; aangevuld met balkon- en galerijplaten, trappen, bordessen. De installatielaag op de prefab vloeren geeft volledige vrijheid en eenvoud voor het aanbrengen van alle installatievoorzieningen in de vloeren.

De prefab plaatvloer wordt op basis van sterkte en stijfheid gedimensioneerd op dikte. Veelal is de dikte 180 of 200 mm; echter afhankelijk van de overspanning kan dit dunner of dikker zijn. Op deze plaatvloer kunnen in volledige vrijheid alle installatievoorzieningen aangebracht worden in een pakketdikte tot max 120 à 130 mm: de vullaag. De installatievullaag wordt in de afbouwfase afgestort met een schrale, eenvoudige en niet constructieve mortel. Op deze vulling komt dan de afwerkvloer; al of niet als zwevende dekvloer. Het totale pakket van constructieve plaatvloer, vullaag en afwerkvloer voldoet aan de vereiste luchtgeluidsisolatienormen. Voor prefab balkons hebben wij vaak een oplossing om deze fabrieksmatig aan te vloer te storten of later te monteren nadat het casco gereed is.

Deze prefab plaatvloer is in de appartementen- en hotelbouw dè oplossing voor veel constructieve, bouwfysische en installatietechnische problemen.

© INPREBO 2018

Webdesign: www.claassen.nl

 

Disclaimer

Inprebo B.V.

Postbus 58 - 7710 AB Nieuwleusen

Rollecate 65-14 - 7711 GG Nieuwleusen

T +31 (0) 529 408 300

info@inprebo.nl